Интерпол помаже у потрази за несталом дјевојчицом

За петнаестогодишњом Тијаном Јурић, која је прије четири дана нестала у Бајмоку код Суботице, трагају српска и мађарска полиција, а помоћ пружа и Интерпол.

Србија 11.04.2010 | 22:54
Интерпол помаже у потрази за несталом дјевојчицом

Полиције Србије и Мађарске од јутрос су прошириле простор претраге, док се преко Интерпола сада одвија размјена информација.

За сада нема никаквих назнака шта се догодило да дјевојчицом која је нестала у Бјамоку у ноћи између петка и суботе.

До сада је једино пронађена бијела патика "ол стар" и вјештачки нокат за које су родбина и пријатељи рекли да припадају Тијани. У току је вјештачење тих предмета.

Полиција је претресла неке објекте у околним атарима, а то исто чине и мађарски полицајци на својој територији.

"Прегледали смо и канале. Анализирали базне станице а Тијанин телефон био је у функцији до пола три ујутру 26. јула, односно готово два сата после нестанка. Све информације пажљиво проучавамо и анализирамо", пишу "Вечерње новости", позивајући се на извор близак истрази.

Суботичка полиција данас се први пут званично огласила поводом нестанка дјевојчице, наводећи да су у акцију проналажења укључене и специјалистичке екипе МУП-а, а да је због близине границе са Мађарском остварен контакт и са њиховим надлежним органима.

Полиција је апеловала да грађани, уколико имају било какве информације у вези са нестанком Тијане Јурић, пријаве у Полицијску управу у Суботици или на број телефона 192, односно 064/8927365.

Тијанин отац Игор каже да не зна да ли је ријеч о отмици или нечем другом, али да је сигуран да она није својевољно напустила дом нити је побјегла са момком.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар