Караско тера Љајића из Роме

Рома чека одговор Монака, а гужва међу офанзивним играчима могла би да значи и одлазак српског репрезентативца, као и Марка Боријела.

Фудбал 29.07.2014 | 16:35
Караско тера Љајића из Роме

Понуда је на столу Монака, а на њој сума од пет милиона евра за обештећење. Јаник Фереира Караско је, према наводима медија на Апенинима, већ прихватио плату од 1.700.000 евра по сезони, па се само чека одговор Монака како би двадестогодишњи Белгијанац потписао за Рому.

Буде ли се то и десило Руди Гарсија ће бити на слатким мукама, пошто ће моћи да рачуна на чак деветорицу офанзивних играча: Гарсију Итурбеа, Франческа Тотија, Матију Дестра, Марка Боријела, Алесандра Флоренција, Адема Љајића, Жервиња, Антонија Санабрију и Караска.

Јасно је – нема места за све, а према извештајима са Чизме најближи одласку су Боријело, који се тек вратио са позајмице Вест Хему у којем је због повреде одиграо само две утакмице, и управо наш Љајић. Велика је потражња и за Матијом Дестром (Волфзбург је наводно понудио чак двадесет пет милиона евра), али у Вечном граду не желе да се одрекну двадесеттрогодишњег репрезентативца Италије.

Боријело је практично већ прецртан (интересује се повратник у елиту Чезена), док се од раније зна за понуде мадридског Атлетика, Борусије Дортмунд, па и Шалкеа за Адема Љајића. Сви они вољни су да плате петнаест милиона евра колико захтева Рома, па се чини да се српском интернационалцу неће обистинити жеља да остане на Олимпијском стадиону.

Коментари / 0

Оставите коментар