Karasko tera Ljajića iz Rome

Roma čeka odgovor Monaka, a gužva među ofanzivnim igračima mogla bi da znači i odlazak srpskog reprezentativca, kao i Marka Borijela.

Fudbal 29.07.2014 | 16:35
Karasko tera Ljajića iz Rome

Ponuda je na stolu Monaka, a na njoj suma od pet miliona evra za obeštećenje. Janik Fereira Karasko je, prema navodima medija na Apeninima, već prihvatio platu od 1.700.000 evra po sezoni, pa se samo čeka odgovor Monaka kako bi dvadestogodišnji Belgijanac potpisao za Romu.

Bude li se to i desilo Rudi Garsija će biti na slatkim mukama, pošto će moći da računa na čak devetoricu ofanzivnih igrača: Garsiju Iturbea, Frančeska Totija, Matiju Destra, Marka Borijela, Alesandra Florencija, Adema Ljajića, Žervinja, Antonija Sanabriju i Karaska.

Jasno je – nema mesta za sve, a prema izveštajima sa Čizme najbliži odlasku su Borijelo, koji se tek vratio sa pozajmice Vest Hemu u kojem je zbog povrede odigrao samo dve utakmice, i upravo naš Ljajić. Velika je potražnja i za Matijom Destrom (Volfzburg je navodno ponudio čak dvadeset pet miliona evra), ali u Večnom gradu ne žele da se odreknu dvadesettrogodišnjeg reprezentativca Italije.

Borijelo je praktično već precrtan (interesuje se povratnik u elitu Čezena), dok se od ranije zna za ponude madridskog Atletika, Borusije Dortmund, pa i Šalkea za Adema Ljajića. Svi oni voljni su da plate petnaest miliona evra koliko zahteva Roma, pa se čini da se srpskom internacionalcu neće obistiniti želja da ostane na Olimpijskom stadionu.

Komentari / 0

Ostavite komentar