Звезда добила Кршко 2:0

Комбиновани тим Црвене звезде, уз понеку критику тренера, победио је Кршко. Аврамовски је дао леп гол, Босанчић потврдио да зна с лоптом, али и да му недостаје снаге.

Фудбал 29.07.2014 | 14:10
Звезда добила Кршко 2:0

Пре неколико дана Ненад Лалатовић рекао је да располаже са 13 играча.

У међувремену, стигли су Милош Босанчић и Даниел Аврамовски, а назире се и повратак Нејца Печника.

Квалитет словеначког репрезентативца добро је познат, па је и сам тренер рекао да би он био велико појачање, док су се Босанчић и Аврамовски представили шефу стручног штаба у понедељак у пријатељском мечу против Кршког.

Први је показао да "уме са лоптом", али и потврдио оно чега се Лалатовић прибојавао - недостатка физичке спреме.

"Потребне су му још две недеље да буде скроз спреман", рекао је тренер после јутарњег тренинга.

За разлику од Босанчића, Аврамовски је стигао са утакмицама у ногама и одмах показао да би у будућности на њега могло озбиљно да се рачуна (тек му је 19 година).

Постигао је леп гол у првом полувремену, када је из "слободњака" по десној страни послао "кифлу" у даљи угао, а био је и најрасположенији за игру против слабашног ривала који је побеђен 2:0.

У финишу меча гол је постигао и Дарко Лазић, у овој утакмици комадант одбраном, пошто је поред себе имао млађаног, али и веома перспективног, Милоша Стојановића и новајлије на бековским позицијама, двојицу Ђорђевића, Стефана лево и Предрага десно.

Био је ово меч у којем су Звездини "резервисти" имали прилику да се наметну тренеру, али утисак је да није много њих успело у томе.

"Играте као да у вама нема крви, не видим жељу за победом", незадовољан је био Лалатовић у паузи између два полувремена.

Слика се у наставку, међутим, није много променила!

Играчи у црвеним дресовима деловали су прилично споро и немотивисано. Могуће да је на то утицао и арбитар који је својом килажом није допринео озбиљности меча, мада се не може рећи да је много грешио иако му је радијус кретања био углавном централни део терена.

Први тим Црвене звезде на терен ће у уторак, против Хановера.

Коментари / 0

Оставите коментар