Zvezda dobila Krško 2:0

Kombinovani tim Crvene zvezde, uz poneku kritiku trenera, pobedio je Krško. Avramovski je dao lep gol, Bosančić potvrdio da zna s loptom, ali i da mu nedostaje snage.

Fudbal 29.07.2014 | 14:10
Zvezda dobila Krško 2:0

Pre nekoliko dana Nenad Lalatović rekao je da raspolaže sa 13 igrača.

U međuvremenu, stigli su Miloš Bosančić i Daniel Avramovski, a nazire se i povratak Nejca Pečnika.

Kvalitet slovenačkog reprezentativca dobro je poznat, pa je i sam trener rekao da bi on bio veliko pojačanje, dok su se Bosančić i Avramovski predstavili šefu stručnog štaba u ponedeljak u prijateljskom meču protiv Krškog.

Prvi je pokazao da "ume sa loptom", ali i potvrdio ono čega se Lalatović pribojavao - nedostatka fizičke spreme.

"Potrebne su mu još dve nedelje da bude skroz spreman", rekao je trener posle jutarnjeg treninga.

Za razliku od Bosančića, Avramovski je stigao sa utakmicama u nogama i odmah pokazao da bi u budućnosti na njega moglo ozbiljno da se računa (tek mu je 19 godina).

Postigao je lep gol u prvom poluvremenu, kada je iz "slobodnjaka" po desnoj strani poslao "kiflu" u dalji ugao, a bio je i najraspoloženiji za igru protiv slabašnog rivala koji je pobeđen 2:0.

U finišu meča gol je postigao i Darko Lazić, u ovoj utakmici komadant odbranom, pošto je pored sebe imao mlađanog, ali i veoma perspektivnog, Miloša Stojanovića i novajlije na bekovskim pozicijama, dvojicu Đorđevića, Stefana levo i Predraga desno.

Bio je ovo meč u kojem su Zvezdini "rezervisti" imali priliku da se nametnu treneru, ali utisak je da nije mnogo njih uspelo u tome.

"Igrate kao da u vama nema krvi, ne vidim želju za pobedom", nezadovoljan je bio Lalatović u pauzi između dva poluvremena.

Slika se u nastavku, međutim, nije mnogo promenila!

Igrači u crvenim dresovima delovali su prilično sporo i nemotivisano. Moguće da je na to uticao i arbitar koji je svojom kilažom nije doprineo ozbiljnosti meča, mada se ne može reći da je mnogo grešio iako mu je radijus kretanja bio uglavnom centralni deo terena.

Prvi tim Crvene zvezde na teren će u utorak, protiv Hanovera.

Komentari / 0

Ostavite komentar