Сломио прст полицајцу

Мушкарац из Милића чији су иницијали Б.Р. /27/ лишен је слободе због напада на полицијског службеника, саопштено је данас из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бијељина.

Република Српска 28.07.2014 | 15:46
Сломио прст полицајцу

Он је 25. јула, пола часа након поноћи, галамом нарушавао јавни ред и мир испред угоститељских објеката у Милићима, и умјесто да послуша наређење полицајаца и престане да виче, напао их је и једном од њих сломио прст.Након напада на полицајце, мушкарац је уз употребу силе, физичке снаге и средства за везивање, лишен слободе и приведен у полицијску станицу.

Бијељински Центар јавне безбједности осудио је овакво понашање грађана према полицијским службеницима.

Због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело напада на службено лице у вршењу послова безбједности, откривању или лишењу слободе учинилаца кривичних дјела против овог лица достављен је извјештај Окружном тужилаштву Источно Сарајево.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

маја в 28.07.2014

28.07.2014 14:58

Колико је то било полицајаца могу мислити како је јадан прошао можда ништа није крив ко зна како је он сломијо и гдје тај прдт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

28.07.2014 16:07

Некада када је била држава за ово се добијало експресно 45 дана затвора по прекршају,упућвање одмах на издржавање казне, и док лежи по прекршају стиже кривична пријава. Слиједи казна за почињено кривично дјело од најмање шест мјесеци. Али у то вријеме милиција је била истински представник закона и државе, а не ко данас:''Има ли нешто ситно''?

ОДГОВОРИТЕ