Slomio prst policajcu

Muškarac iz Milića čiji su inicijali B.R. /27/ lišen je slobode zbog napada na policijskog službenika, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Republika Srpska 28.07.2014 | 15:46
Slomio prst policajcu

On je 25. jula, pola časa nakon ponoći, galamom narušavao javni red i mir ispred ugostiteljskih objekata u Milićima, i umjesto da posluša naređenje policajaca i prestane da viče, napao ih je i jednom od njih slomio prst.Nakon napada na policajce, muškarac je uz upotrebu sile, fizičke snage i sredstva za vezivanje, lišen slobode i priveden u policijsku stanicu.

Bijeljinski Centar javne bezbjednosti osudio je ovakvo ponašanje građana prema policijskim službenicima.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo napada na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca krivičnih djela protiv ovog lica dostavljen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

maja v 28.07.2014

28.07.2014 14:58

Koliko je to bilo policajaca mogu misliti kako je jadan prošao možda ništa nije kriv ko zna kako je on slomijo i gdje taj prdt

ODGOVORITE
Name

Lija

28.07.2014 16:07

Nekada kada je bila država za ovo se dobijalo ekspresno 45 dana zatvora po prekršaju,upućvanje odmah na izdržavanje kazne, i dok leži po prekršaju stiže krivična prijava. Slijedi kazna za počinjeno krivično djelo od najmanje šest mjeseci. Ali u to vrijeme milicija je bila istinski predstavnik zakona i države, a ne ko danas:''Ima li nešto sitno''?

ODGOVORITE