Новак Ђоковић упознао двојника

Младић из Борче је пљунути најбољи тенисер света.

Србија 28.07.2014 | 14:01
 Новак Ђоковић упознао двојника

Ненад Чокован недавно је упознао Новака Ђоковића на снимању рекламе о славном тенисеру, у којој се појављује као његов двојник.

- Имао сам част да упознам Новака. Када сам га видео први пут, пришао ми је са осмехом и рекао: „Исти си ја“ и праснуо је у смех. Рекао сам му: „Не, ти си исти ја“, па смо се тек онда смејали. Ноле је невероватно духовит. Изгледа да га моје присуство као двојника инспирише и зато ме засмејава. Он је човек великог срца. За кратко време ме је одушевио. Ценио сам га као спортисту, али морам да кажем да је много већи као човек - каже Чокован.

Овај младић је свега три дана старији од Новака. Зато кроз шалу каже да он не личи на Нолета, већ је обрнуто.

- Сличност коју имам са Ђоковићем не може ми никако бити минус у животу. Никада нисам желео да будем нечији двојник, али ипак ово посматрам као једну леп ствар. Он је велики спортиста, добар представник наше земље, тако да у сличности с њим нема ничег лошег. Морам да признам да због свега тога до сада нисам имао непријатности. На улици ме често заустављају девојке и желе да се сликају са мном, а када схвате да нисам Ноле, само се насмеју.

Неке ми траже и аутограм, поготово када одем у неки ноћни клуб - каже Ненад Чокован и додаје да је дуго аматерски играо фудбал, али да је недавно заволео и тенис.

Коментари / 0

Оставите коментар