Расправе о оснивању општине Станари

Служба предсједника Републике Српске од данас организује и проводи јавне расправе о Нацрту закона о оснивању општине Станари.

Република Српска 28.07.2014 | 08:05
Расправе о оснивању општине Станари

Јавне расправе организују се уз активно учешће органа јединица локалне самоуправе и представника јавног и политичког живота, грађана, научних и стручних институција.

У Источном Сарајеву јавна расправа о овом нацрту биће организована данас у згради Административног центра.

У Добоју ће јавна расправа бити организована сутра у сали хотела "Интегра", а у Бањалуци у сриједу, 30. јула, у згради Владе Републике Српске.

Све јавне расправе почеће у 12.00 часова, најављено је из Кабинета предсједника Српске.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОА

28.07.2014 08:55

У Добоју на власт долази СНСД. Смањују се приходу, Рудник и термоелектрана це бити у опстини Станари. Ови из Козарца само цекају да ово са Станарима продје и и да тразе своју опстину. Шта це све Баја урадити за мало власти, а ти Павицу настави са Бајом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рубин

28.07.2014 09:20

Ето,класичан примјер:цркнута коза придиже реп!Тако и баја хоће да ,до октобра,наравно,извуче још који милион за себе и своју црвену банду,преко те ,назови,општине.И никакав други разлог оправдан разлог не постоји за стварање нове општине,Боље би ти ,баја ,било да овом јадном народу створиш имало подношљиве услове да живи,него што ћеш направити општину да згрнеш у свој џеп.Само до октобра,издржи,напаћени народе!

ОДГОВОРИТЕ