Rasprave o osnivanju opštine Stanari

Služba predsjednika Republike Srpske od danas organizuje i provodi javne rasprave o Nacrtu zakona o osnivanju opštine Stanari.

Republika Srpska 28.07.2014 | 08:05
Rasprave o osnivanju opštine Stanari

Javne rasprave organizuju se uz aktivno učešće organa jedinica lokalne samouprave i predstavnika javnog i političkog života, građana, naučnih i stručnih institucija.

U Istočnom Sarajevu javna rasprava o ovom nacrtu biće organizovana danas u zgradi Administrativnog centra.

U Doboju će javna rasprava biti organizovana sutra u sali hotela "Integra", a u Banjaluci u srijedu, 30. jula, u zgradi Vlade Republike Srpske.

Sve javne rasprave počeće u 12.00 časova, najavljeno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BOA

28.07.2014 08:55

U Doboju na vlast dolazi SNSD. Smanjuju se prihodu, Rudnik i termoelektrana ce biti u opstini Stanari. Ovi iz Kozarca samo cekaju da ovo sa Stanarima prodje i i da traze svoju opstinu. Šta ce sve Baja uraditi za malo vlasti, a ti Pavicu nastavi sa Bajom.

ODGOVORITE
Name

rubin

28.07.2014 09:20

Eto,klasičan primjer:crknuta koza pridiže rep!Tako i baja hoće da ,do oktobra,naravno,izvuče još koji milion za sebe i svoju crvenu bandu,preko te ,nazovi,opštine.I nikakav drugi razlog opravdan razlog ne postoji za stvaranje nove opštine,Bolje bi ti ,baja ,bilo da ovom jadnom narodu stvoriš imalo podnošljive uslove da živi,nego što ćeš napraviti opštinu da zgrneš u svoj džep.Samo do oktobra,izdrži,napaćeni narode!

ODGOVORITE