ЦЗ: Лазовић остаје, Чаврић прескуп!

Крилни офанзивац Црвене звезде Дарко Лазовић највероватније ће остати на Маракани до зимског прелазног рока, а за руководство црвено-белих довођење Александра Чаврића представља немогућу мисију.

Фудбал 27.07.2014 | 20:10
ЦЗ: Лазовић остаје, Чаврић прескуп!

Руководство Звезде одбило је понуду белгијског Стандарда од милион и по евра, затим је грчки Олимпијакос био близу реализације трансфера за Лазовића, али до преласка у пирејски клуб није дошло.

Повремени репрезентативац Србије није далеко од останка на Маракани до краја јесење полусезоне, виђен је као један од носилаца игре екипе Ненада Лалатовића у том периоду, а потајна жеља клуба био је играч ОФК Београда Александар Чаврић.

Са Карабурме је већ Богдан Планић прешао у Црвену звезду, али није реално да и Чаврић крене његовим стопама - ОФК Београд је поставио цену од два милиона евра за све заинтересоване клубове.

Генсек клуба Звездан Терзић је већ најавио да су Гаврић и Лазовић виђени као крилни играчи за нову сезону, а преговара се са Александром Катаијем и Нејцом Печником, који је био један од најбољих играча Звезде у походу на титулу у прошлој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар