CZ: Lazović ostaje, Čavrić preskup!

Krilni ofanzivac Crvene zvezde Darko Lazović najverovatnije će ostati na Marakani do zimskog prelaznog roka, a za rukovodstvo crveno-belih dovođenje Aleksandra Čavrića predstavlja nemoguću misiju.

Fudbal 27.07.2014 | 20:10
CZ: Lazović ostaje, Čavrić preskup!

Rukovodstvo Zvezde odbilo je ponudu belgijskog Standarda od milion i po evra, zatim je grčki Olimpijakos bio blizu realizacije transfera za Lazovića, ali do prelaska u pirejski klub nije došlo.

Povremeni reprezentativac Srbije nije daleko od ostanka na Marakani do kraja jesenje polusezone, viđen je kao jedan od nosilaca igre ekipe Nenada Lalatovića u tom periodu, a potajna želja kluba bio je igrač OFK Beograda Aleksandar Čavrić.

Sa Karaburme je već Bogdan Planić prešao u Crvenu zvezdu, ali nije realno da i Čavrić krene njegovim stopama - OFK Beograd je postavio cenu od dva miliona evra za sve zainteresovane klubove.

Gensek kluba Zvezdan Terzić je već najavio da su Gavrić i Lazović viđeni kao krilni igrači za novu sezonu, a pregovara se sa Aleksandrom Kataijem i Nejcom Pečnikom, koji je bio jedan od najboljih igrača Zvezde u pohodu na titulu u prošloj sezoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar