Манчестер славио против Роме 3:2

Манчестер јунајтед остварио је другу победу на северноамеричкој турнеји, пошто је у првој утакмици Интернационалног купа шампиона савладао Рому са 3:2 (3:0).

Фудбал 27.07.2014 | 11:55
Манчестер славио против Роме 3:2

После убедљиве победе против Л.А. Галаксија (7:0) на старту ове турнеје, један од најпопуларнијих клубова на планети био је веома убедљив и у првом полувремену против италијанског тима у Денверу.

Предвођен Вејном Рунијем Манчестер Јунајтед је до полувремену стекао предност од 3:0. Руни је био стрелац два поготка, а за трећи аситирао је Хуану Мати.

До 36. минута на терену се готово ништа није дешавало. Онда је Руни са 20-так метара феноменалним ударцем довео 'црвене ђаволе' у вођство. Само два минута касније Руни је аситирао Мати за 2:0, да би у последњим тренуцима првог дела сусрета материјализовао једанаестерац, досуђен после прекршаја над Данијем Велбеком.

Рома је у наставку меча поправила утисак, а ремек дело Миралема Пјанића свакако је обележило овај меч. Видевши да је голман Манчестера Бен Армос изашао далеко од свог гола босанскохерцеговачки репрезентативац је са 60 метара шутирао и смањио вођство противника на 3:1. Коначни резултат сусрета поставио је Франческо Тоти у 89. минуту из једанаестерца.

Коментари / 0

Оставите коментар