Mančester slavio protiv Rome 3:2

Mančester junajted ostvario je drugu pobedu na severnoameričkoj turneji, pošto je u prvoj utakmici Internacionalnog kupa šampiona savladao Romu sa 3:2 (3:0).

Fudbal 27.07.2014 | 11:55
Mančester slavio protiv Rome 3:2

Posle ubedljive pobede protiv L.A. Galaksija (7:0) na startu ove turneje, jedan od najpopularnijih klubova na planeti bio je veoma ubedljiv i u prvom poluvremenu protiv italijanskog tima u Denveru.

Predvođen Vejnom Runijem Mančester Junajted je do poluvremenu stekao prednost od 3:0. Runi je bio strelac dva pogotka, a za treći asitirao je Huanu Mati.

Do 36. minuta na terenu se gotovo ništa nije dešavalo. Onda je Runi sa 20-tak metara fenomenalnim udarcem doveo 'crvene đavole' u vođstvo. Samo dva minuta kasnije Runi je asitirao Mati za 2:0, da bi u poslednjim trenucima prvog dela susreta materijalizovao jedanaesterac, dosuđen posle prekršaja nad Danijem Velbekom.

Roma je u nastavku meča popravila utisak, a remek delo Miralema Pjanića svakako je obeležilo ovaj meč. Videvši da je golman Mančestera Ben Armos izašao daleko od svog gola bosanskohercegovački reprezentativac je sa 60 metara šutirao i smanjio vođstvo protivnika na 3:1. Konačni rezultat susreta postavio je Frančesko Toti u 89. minutu iz jedanaesterca.

Komentari / 0

Ostavite komentar