Српски делфини играју за ново злато

Ватерполисти Србије вечерас од 20.30 играју у Будимпешти финални меч Европског првенства са домаћом селекцијом Мађарске.

Остали спортови 27.07.2014 | 10:41
Српски делфини играју за ново злато

Србија има прилику да одбрани титулу освојену пре две године у Ајндховену.

’Делфини’ су у полуфиналу у петак после великог преокрета победили Црну Гору, док је Мађарска место у финалу обезбедила драматичним тријумфом тријумфом над Италијом.

Један од најбољих играча Србије на овом првенству Слободан Никић изјавио је да у финалу неће бити непознаница.

"Доста се добро познајемо, они су под већим притиском, играће пред својим навијачима и неће им бити лако. Морамо да будемо смирени, изгубили смо у групи од њих и треба да будемо мотивисани као они тада", рекао је Никић.

Капитен Живко Гоцић рекао је да Србија уз добру мотивацију, жељу и агресивну игру моћи да савлада Мадјарску у финалу.

"Остаје нам још утакмица због које смо овде, играмо финале и ту неће одлучити тактика, то је специфична утакмица, нема прогнозе. Надам се да ћемо успети да задржимо агресивност и жељу, и ако то будемо успели можемо да се надамо добром у финалу", навео је Гоцић.

Стефан Митровић је казао да његова екипа мора да обрати пажњу на лоше елементе игре твари из сусрета са Црном Гором, јер то "не сме да се дозволи".

"Знамо шта је Мађарска у свету ватерпола. Растеретили су се, као и ми, пласманом у финале. Мислим да ће бити феноменална атмосфера, неизвесно до самог краја. Не верујем да ће бити лепих потеза, обе екипе ће се концентрисати на одбрану, а у нападу шта се деси. Даћемо све од себе", казао је Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар