Ђурић најавио појачања!

"Сигуран сам да нас Лазовић неће оставити на цедилу и да ће нам, ако буде одлазио, оставити довољно времена да реагујемо на тржишту и пронађемо му замену“, каже председник Партизана.

Фудбал 26.07.2014 | 20:25
Ђурић најавио појачања!

Остаје ли Данко Лазовић у Партизану? То питање једнако је значајно за навијаче Партизана колико и оно хоће ли црно-бели успети да се реванширају Лудогорецу и обезбеде јесен у Европи. Засад без јасног одговора, међутим, ако се тумаче речи председника клуба Драгана Ђурића растанак са некадашњим репрезенатативцем могао би да се деси до краја лета.

Такву могућност Лазовић може да искористи на основу зимус потписаног уговора са црно-белима, а имајући у виду да прелазни рок улази у завршну трећину никог не би требало да чуди ако активира опцију одласка. Додуше, у Хумској 1 су сигурни да се то неће десити током двомеча са представником Бугарске и надају се да би искусног нападача могли да имају на располагању до краја квалификација за Лигу шампиона.
„Статус Данка Лазовића још није дефинисан. Видело се против Фарана колико значи екипи, његови голови, асистенције и улога вође на терену је од непроцењивог значаја, али подсећам да се све зависи од њега. Партизан се ту ништа не пита, међутим, сигуран сам да нас Данко неће оставити на цедилу и да ће нам, ако буде одлазио, оставити довољно времена да реагујемо на тржишту и пронађемо му замену“, истиче Драган Ђурић у изјави за МОЗЗАРТ Спорт.

Црно-бели су све даље од могућности да ангажују Владимера Двалишвилија, нападача Легије из Варшаве, мада то не значи да су утихнули послови на плану јачања играчког кадра, па би после Бранка Илића ускоро у Земунело требало да стигне још неколико новајлија.
„Интензивно радимо на томе. Наравно, у договору са стручним штабом и њиховим потребама. Општи је закључак да бисмо у финишу прелазног рока могли да ангажујемо неколико младих играча са територије Србије, у контакту смо са пет-шест момака који би уз квалитетан рад у нашем клубу развили потенцијал и израсли у носиоце екипе, а осим њих довешћемо још једно искусно појачање. Надам се брзој реализацији посла“.

Председник Партизана дели оптимизам играча и стручног штаба и верује у пласман у завршно коло квалификација за Лигу шампиона.
„Идемо даље. Бољи смо од бугарског представника. Уосталом, није нас Лудогорец ни прошле године надиграо, него нас је у Разграду коштала непажња Иванова, а у Београду се видело да можемо с њима да играмо. Сад је овај тим искуснији, снажњи, чвршћи и уверен сам да са Лазовићем и Дринчићем као ослонцима можемо у наредну рунду“, завршио је Драган Ђурић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МАРКО

26.07.2014 19:22

ДОБРА БИ МУ БИЛА ПОЈАЧАЊА КАО РЕЦИМО:РАНКО ШКРБИЋ,СЛОБОДАН СТАНКОВИЋ КОЈИ ЈЕ ИГРАО У КОМГРАПУ,ПА ЗАТИМ ОВАЈ ТРЕНУТНО ДИРЕКТОР РОБНЕ КУЋЕ БОСКА ДАКИЋ.СЈАЈНИ ИГРАЧИ НАЈБОЉЕ ИГРАЈУ ПОД УГАСЕНИМ РЕФЛЕКТОРИМА И У МАГЛИ

ОДГОВОРИТЕ