Đurić najavio pojačanja!

"Siguran sam da nas Lazović neće ostaviti na cedilu i da će nam, ako bude odlazio, ostaviti dovoljno vremena da reagujemo na tržištu i pronađemo mu zamenu“, kaže predsednik Partizana.

Fudbal 26.07.2014 | 20:25
Đurić najavio pojačanja!

Ostaje li Danko Lazović u Partizanu? To pitanje jednako je značajno za navijače Partizana koliko i ono hoće li crno-beli uspeti da se revanširaju Ludogorecu i obezbede jesen u Evropi. Zasad bez jasnog odgovora, međutim, ako se tumače reči predsednika kluba Dragana Đurića rastanak sa nekadašnjim reprezenatativcem mogao bi da se desi do kraja leta.

Takvu mogućnost Lazović može da iskoristi na osnovu zimus potpisanog ugovora sa crno-belima, a imajući u vidu da prelazni rok ulazi u završnu trećinu nikog ne bi trebalo da čudi ako aktivira opciju odlaska. Doduše, u Humskoj 1 su sigurni da se to neće desiti tokom dvomeča sa predstavnikom Bugarske i nadaju se da bi iskusnog napadača mogli da imaju na raspolaganju do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.
„Status Danka Lazovića još nije definisan. Videlo se protiv Farana koliko znači ekipi, njegovi golovi, asistencije i uloga vođe na terenu je od neprocenjivog značaja, ali podsećam da se sve zavisi od njega. Partizan se tu ništa ne pita, međutim, siguran sam da nas Danko neće ostaviti na cedilu i da će nam, ako bude odlazio, ostaviti dovoljno vremena da reagujemo na tržištu i pronađemo mu zamenu“, ističe Dragan Đurić u izjavi za MOZZART Sport.

Crno-beli su sve dalje od mogućnosti da angažuju Vladimera Dvališvilija, napadača Legije iz Varšave, mada to ne znači da su utihnuli poslovi na planu jačanja igračkog kadra, pa bi posle Branka Ilića uskoro u Zemunelo trebalo da stigne još nekoliko novajlija.
„Intenzivno radimo na tome. Naravno, u dogovoru sa stručnim štabom i njihovim potrebama. Opšti je zaključak da bismo u finišu prelaznog roka mogli da angažujemo nekoliko mladih igrača sa teritorije Srbije, u kontaktu smo sa pet-šest momaka koji bi uz kvalitetan rad u našem klubu razvili potencijal i izrasli u nosioce ekipe, a osim njih dovešćemo još jedno iskusno pojačanje. Nadam se brzoj realizaciji posla“.

Predsednik Partizana deli optimizam igrača i stručnog štaba i veruje u plasman u završno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
„Idemo dalje. Bolji smo od bugarskog predstavnika. Uostalom, nije nas Ludogorec ni prošle godine nadigrao, nego nas je u Razgradu koštala nepažnja Ivanova, a u Beogradu se videlo da možemo s njima da igramo. Sad je ovaj tim iskusniji, snažnji, čvršći i uveren sam da sa Lazovićem i Drinčićem kao osloncima možemo u narednu rundu“, završio je Dragan Đurić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MARKO

26.07.2014 19:22

DOBRA BI MU BILA POJAČANJA KAO RECIMO:RANKO ŠKRBIĆ,SLOBODAN STANKOVIĆ KOJI JE IGRAO U KOMGRAPU,PA ZATIM OVAJ TRENUTNO DIREKTOR ROBNE KUĆE BOSKA DAKIĆ.SJAJNI IGRAČI NAJBOLJE IGRAJU POD UGASENIM REFLEKTORIMA I U MAGLI

ODGOVORITE