Хвалила се украденом козметиком погинуле путнице

Објављивање овог коментара је изазвало лавину критика, а када су је питали да ли се шали и како је дошла до маскаре, написала је да јој је један познаник, пљачкаш, дао.

Свијет 26.07.2014 | 15:59
Хвалила се украденом козметиком погинуле путнице

Екатарина Паркоменко из Тореза, места недалеко од локације пада малезијског боинга, хвалила се на друштвеним мрежама новом маскаром, украденом из пртљага преминуле путнице лета МХ17.

"Маскара из Амстердама, или, да будем прецизна, са поља. Разумете већ", написала је Паркоменко на својем Инстаграм профилу.

Објављивање овог коментара је изазвало лавину критика, а када су је питали да ли се шали и како је дошла до маскаре, написала је "Један мој познаник, пљачкаш ми је дао".

Себе описује као "сепаратисткињу", којој је "гади и мрзи све што долази из Украјине". Убрзо после објаве фотографије, била је приморана да избрише све профие на друштвеним мрежама, јер је постала изложена бруталним нападима огорчених људи.

"Узимати маскару од погинулих је дно дна", један је од коментара запрепашћених људи.
Интернетом је кружила информација да се ради о обичној пропаганди и да је профил лажан, али је утврђено да је она имала профиле на разним друштвеним мрежама дуго времена, односно да профил није тек направљен.

Малезијски авион боинг 777 летео је из Амстердама у Куала Лумпур, а оборен је на истоку Украјине, где је погинуло свих 298 путника и чланова посаде.

Коментари / 0

Оставите коментар