Кренули Белгијанци - побједа Стандарда

Сусретом Стандарда и Шарлрое почело је ново издање белгијске лиге. На самом старту фаворизована екипа домаћина није имала већих потешкоћа и лако се обрачунала са својим противником.

Фудбал 26.07.2014 | 17:55
Кренули Белгијанци - побједа Стандарда

Било је 3:0 за Стандард, који је тако на најбољи могући начин ушао у нову сезону. Већ у раној фази утакмице домаћи су дали до знања гостима да се немају много чему надати у овом сусрету. У 13. минуту је Мујанги довео Стандард у вођство, које је исти играч удвостручио само шест минута након тога. Одбрана Шарлрое је у обје ситуације лоше одреаговала и тако омогућила високу предност домаћину већ након 19 минута игре. Тим резултатом се отишло на одмор.

Друго полувријеме доноси нам још један погодак Стандарда. Карсела-Гонсалес је у 57. минуту постигао трећи гол на утакмици и тако поставио резултат 3:0 који се до краја утакмице није промијенио.

Треба истаћи да је у побједи Стандарда свих деведесет минута одиграо и наш будући репрезентативац Дино Арсланагић, који је одустао од наступа за Белгију и ускоро ће постати "Змај".

Коментари / 0

Оставите коментар