Вријеме је за дисконтинуитет власти

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Ненад Стевандић рекао је вечерас у Козарској Дубици да је потребно да људи који имају знања, морала и поштовања воде Републику Српску и да се уведу критеријуми одговорности и стручности.

Република Српска 26.07.2014 | 07:04
Вријеме је за дисконтинуитет власти

На јавној трибини "Положај пензионера и социјална политика у Републици Српској", коју организују Партија уједињених пензионера (ПУП) и СДС, Стевандић је рекао да је свима јасно да се у Републици Српској заводи већ пета влада континуитета, те да се СДС, као највећа и најорганизованија партија, осећа позваним да направи дисконтинуитет.

Он је рекао новинарима да СДС има најјаче ресурсе и кадровски потенцијал, те историјски кореспондира са стварањем Републике Српске.

"Није споран добар резултат на изборима, него да се унапред договори да после избора будемо поштени и да најчеститији, најпоштованији људи који имају највише знања поведу Републику Српску да би се извукла из кризе. Овако је Српска ближе пропадању него осамостаљењу", оценио је Стевандић.

Председник ПУП-а Илија Стеванчевић рекао је да је трибина организована са циљем да ова странка и СДС договоре с пензионерима смернице за предстојеће изборе.

"ПУП је одлучио да на следеће изборе иде са СДС-ом, који има визију како Републику Српску извести из кризе у којој се налази. Договорили смо се да у што већем броју изађемо на изборе и гласамо за кандидате коалиције СДС-а, ПУП-а и Српске радикалне странке", рекао је Стевандић.

Он је позвао грађане да гласају за кандидата ПУП-а Олгу Карајицу за народног посланика, која ће се бавити, како је рекао, не само статусом пензионера у Српској, него и осталим грађанима из социјалне категорије.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Око соколово

26.07.2014 07:01

Крајње вријеме је да се ријешимо Милоклизарчеве банде која нам је сјела за врат и не зна сјашити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

26.07.2014 08:09

господине стевандицу ако мислис доци на власт и 4 године прицати како је предходна власт направила хаос у РС а за то вријеме имати добра примања неиграј се главом не улази у коло ако незнас играти за нас сте ви сви исти али ајде да покусамо јос једном са вама горе од овог немозе зато добро размили ста прицас и ми смо се опаметили нема висе подвала народ је гладан и за ово стање ми обицни патеници нисмо криви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој став

26.07.2014 09:06

Пензионери су за ову садашњу власт били сигурна бирачка база. Помало гунђају, али су на крају ипак дисциплиновани. За повечање пензија од пар марака су спремни дати глас сваком. Али зар мислите да ће кућа у којој има два пензионера и један запослен у институциј гласати за промјене? Тешк, просто не вјерујем!Дај Боже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

26.07.2014 09:59

Вријеме је за затвор,црвени, велики...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

26.07.2014 10:01

Ако можда, збиља, неће, онда нека поцркају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

26.07.2014 11:16

Најболнија рана Републике Српске су пензионери,јер су омаловажени максимално само зато што су оставили највише година свог живота радећи и стварајући,а то све црвена банда погази !Брутално и звјерски!Зато је вријеме да се и они дозову!Убрзо ће октобар,сви заједно на обарање тираније!

ОДГОВОРИТЕ