Босанчић чека 'дозволу севера'!

Договор између Црвене звезде и Милоша Босанчића је постигнут, али 26-годишњи везни фудбалер још није потписао уговор са српским прваком.

Фудбал 25.07.2014 | 11:29
Босанчић чека 'дозволу севера'!

Препреку засада представља противљење дела навијача, који се чврсто држи става да бившим играчима Партизана није место на "Маракани", пишу Новости.

Како Босанчић не би имао непријатности, у клубу је одлучено да је његов долазак привремено на чекању. Ипак, други, већи, део навијача подржава да везни играч дође у Звезду.

“Тачно је да сам се договорио са људима из Звезде”, потврдио је Босанчић за "Новости".

"Оно што у овом тренутку могу да кажем, то је да ћу деветог августа, кад Звезда буде играла у првом колу Суперлиге против Радничког, сигурно бити на "Маракани". Као играч или навијач, то још не знам, али бих много више волео да будем у дресу, доле на терену."

Да није јак само на речима, Босанчић је потврдио и делима: најпре је на његово инсистирање дошло до раскида уговора с клубом из Јужне Кореје, а затим је пристао и да игра у Звезди за четири пута мању плату него што је имао у Гјонгнаму. Према незваничним информацијама, са челницима српског шампиона договорио се да има примања од 60.000 евра по сезони, што у поређењу с већином уговора на "Маракани" спада у скромне зараде.

“Урадио сам шта је било до мене да бих дошао у Звезду, почевши од тога да сам тражио раскид уговора у Кореји. Не бих желео да будем погрешно протумачен, да неко помисли како говорим о себи као о врхунском играчу, али одбио сам и неке понуде које су стигле претходних дана", истакао је Босанчић.

Да ли ће на крају превладати жеља управе и тренера да се формира што јачи тим у тренутку када је "Маракану" напустило 13 играча, или ће због ирационалне навијачке страсти Босанчић и Звезда платити цех за његових 11 утакмица у првом тиму Партизана у јесен 2006, знаће се ускоро.

Коментари / 0

Оставите коментар