Bosančić čeka 'dozvolu severa'!

Dogovor između Crvene zvezde i Miloša Bosančića je postignut, ali 26-godišnji vezni fudbaler još nije potpisao ugovor sa srpskim prvakom.

Fudbal 25.07.2014 | 11:29
Bosančić čeka 'dozvolu severa'!

Prepreku zasada predstavlja protivljenje dela navijača, koji se čvrsto drži stava da bivšim igračima Partizana nije mesto na "Marakani", pišu Novosti.

Kako Bosančić ne bi imao neprijatnosti, u klubu je odlučeno da je njegov dolazak privremeno na čekanju. Ipak, drugi, veći, deo navijača podržava da vezni igrač dođe u Zvezdu.

“Tačno je da sam se dogovorio sa ljudima iz Zvezde”, potvrdio je Bosančić za "Novosti".

"Ono što u ovom trenutku mogu da kažem, to je da ću devetog avgusta, kad Zvezda bude igrala u prvom kolu Superlige protiv Radničkog, sigurno biti na "Marakani". Kao igrač ili navijač, to još ne znam, ali bih mnogo više voleo da budem u dresu, dole na terenu."

Da nije jak samo na rečima, Bosančić je potvrdio i delima: najpre je na njegovo insistiranje došlo do raskida ugovora s klubom iz Južne Koreje, a zatim je pristao i da igra u Zvezdi za četiri puta manju platu nego što je imao u Gjongnamu. Prema nezvaničnim informacijama, sa čelnicima srpskog šampiona dogovorio se da ima primanja od 60.000 evra po sezoni, što u poređenju s većinom ugovora na "Marakani" spada u skromne zarade.

“Uradio sam šta je bilo do mene da bih došao u Zvezdu, počevši od toga da sam tražio raskid ugovora u Koreji. Ne bih želeo da budem pogrešno protumačen, da neko pomisli kako govorim o sebi kao o vrhunskom igraču, ali odbio sam i neke ponude koje su stigle prethodnih dana", istakao je Bosančić.

Da li će na kraju prevladati želja uprave i trenera da se formira što jači tim u trenutku kada je "Marakanu" napustilo 13 igrača, ili će zbog iracionalne navijačke strasti Bosančić i Zvezda platiti ceh za njegovih 11 utakmica u prvom timu Partizana u jesen 2006, znaće se uskoro.

Komentari / 0

Ostavite komentar