Друловић: Бићу селектор Србије кад-тад!

Досадашњи вршилац дужности селектора Србије Љубинко Друловић истакао је да је разочаран што није добио прилику да у наредном периоду води репрезентацију.

Фудбал 25.07.2014 | 11:27
Друловић: Бићу селектор Србије кад-тад!

Холандски стручњак Дик Адвокат биће наредни селектор Србије и он ће водити ’орлове’ у квалификацијама за Европско првенство 2016. године у Француској.

Званично представљање Адвоката требало би да буде уприличено до краја ове недеље, а квалификације за ЕУРО почињу у септембру.

„Моја је амбиција од старта била јасна, желео сам да останем, али Савез је одлучио другачије. Нисам могао сам себе да поставим. Била ми је велика част и задовољство што сам радио са нашим момцима, имао сам добре сараднике, а личну сатисфакцију за свој рад у том периоду добио сам од Петковића, Ђурковића, Живадиновића који су отворено били за мене“, истакао је Друловић.

Друловићу је уговор са владајућим телом српског фудбала истекао 30. јуна, али је он истакао да верује да ће једног дана поново бити селектор.

„Идем даље својим путем, али верујем да ћу једног дана бити селектор Србије. У каријери сам увек заобилазним путем долазио до циља“, нагласио је Друловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нидзо

25.07.2014 20:24

Друле мајсторе није цудо сто се овако заврсило када сам видео колико су те плацали годисње за свој рад није било сансе да останес јер савез само доводи тренере где уговарају уговоре за велику суму 5050 % вероватно, а ста су од твог уговора могли да узму ниста. Вазно је да си ти радио свој посао постено где се видело како су те наси фудбалери прихватили радио си га срцем и дусом . Ста су досада странци урадили са насим репрезентацијама ниста, вазно је да су лову узели они који одлуцују о тренерима.Ваљда це се склонити та клика и бицес тренер како треба постено постављен.

ОДГОВОРИТЕ