Drulović: Biću selektor Srbije kad-tad!

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović istakao je da je razočaran što nije dobio priliku da u narednom periodu vodi reprezentaciju.

Fudbal 25.07.2014 | 11:27
Drulović: Biću selektor Srbije kad-tad!

Holandski stručnjak Dik Advokat biće naredni selektor Srbije i on će voditi ’orlove’ u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Zvanično predstavljanje Advokata trebalo bi da bude upriličeno do kraja ove nedelje, a kvalifikacije za EURO počinju u septembru.

„Moja je ambicija od starta bila jasna, želeo sam da ostanem, ali Savez je odlučio drugačije. Nisam mogao sam sebe da postavim. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo što sam radio sa našim momcima, imao sam dobre saradnike, a ličnu satisfakciju za svoj rad u tom periodu dobio sam od Petkovića, Đurkovića, Živadinovića koji su otvoreno bili za mene“, istakao je Drulović.

Druloviću je ugovor sa vladajućim telom srpskog fudbala istekao 30. juna, ali je on istakao da veruje da će jednog dana ponovo biti selektor.

„Idem dalje svojim putem, ali verujem da ću jednog dana biti selektor Srbije. U karijeri sam uvek zaobilaznim putem dolazio do cilja“, naglasio je Drulović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nidzo

25.07.2014 20:24

Drule majstore nije cudo sto se ovako zavrsilo kada sam video koliko su te placali godisnje za svoj rad nije bilo sanse da ostanes jer savez samo dovodi trenere gde ugovaraju ugovore za veliku sumu 5050 % verovatno, a sta su od tvog ugovora mogli da uzmu nista. Vazno je da si ti radio svoj posao posteno gde se videlo kako su te nasi fudbaleri prihvatili radio si ga srcem i dusom . Sta su dosada stranci uradili sa nasim reprezentacijama nista, vazno je da su lovu uzeli oni koji odlucuju o trenerima.Valjda ce se skloniti ta klika i bices trener kako treba posteno postavljen.

ODGOVORITE