Дизниленд није бајка за раднике

Иако се можда чини као посао из снова, уопште није лако радити у Дизниленду.

Занимљивости 24.07.2014 | 19:29
Дизниленд није бајка за раднике

На пример, када год видите смец́е на поду, морате да га подигнете и баците у корпу, не смете користити друштвене мреже и никако не смете да престанете да глумите свој лик.

Не постоји "не знам"

Ако зауставите радника Дизниленда и нешто га питате, никада вам нец́е рец́и да не зна одговор (чак ни кад га не зна) јер му је то забрањено. У случају да вам он не може дати одговор, позваће некога ко може.


Глума никад не престаје

Глумци у Дизниледну не смеју да престану да глуме свој лик док год су у костму. Сваки лик има свој глас, интересовања, личност и причу, а глумци морају да се петварају да не знају ништа друго осим онога што њихов лик зна. Штавише, сваки од глумаца завршава тренинг потписивања аутограма јер сваки лик има свој начин на који то ради.

Нема показивања прстом

Показивањем прстом се и иначе сматра непристојним, али то није једини разлог зашто радницима Дизниледна није дозвољено да користе само један прст. Показивање са два прста наводно је уведено како би га деца лакше видела.

Смец́е

Сви радници Дизниоледна морају да подигну смец́е кад год га виде. Али не смеју само да се сагну и подигну отпатек, већ морају да то ураде елегантно, у једном грациозном покрету.

Висина

Можда мислите да изглед глумца није важан за раднике Дизниленда који су све времеу костиму? Варате се. Глумци морају бити одређене висине. На пример, све принцезе су високе између 162 и 173 центиметра.

Тетоваже и пирсинг

Не можете постати радник Дизниледна ако имате тетоважу или пирсинг.

Дизнијевски изглед

Сви радници Дизниледна морају имати чисте нокте одређене дужине, а све раднице морају имати класичну фризуру која се лако одржава. Мушкарци морају имати симетричну фризуру која не покрива ниједан део ушију и не сме прелазити преко руба оковратника.

Нема коришц́ења друштвених мрежа

Радницима Дизниленда није дозвољено да користе друштвене мреже док раде, нити им је дозвољено да говоре о свом послу ван радног времена.

Фино понашање

Свака фирма има своја специфична правила понашања. Радници Дизниленда никада не смеју да се мрште, увек морају да стоје усправно и ​​не смеју да користе мобилне телефоне док раде.

Сунчане наочаре

Радници Дизниленда смеју да носе сунчане наочаре на послу, али оне не смеју одскакати од "традиционалних боја и стила ' и не смеју имати видљиво име бренда. Сунчане наочаре такође се морају уклапати у костим.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МАРКО

24.07.2014 18:20

ДИСНИЛЕНД ЈЕ САТАНИСТИЧКА ТВОРЕВИНА - МАСОНСКА. САМ ВОЛТ ДИЗНИ ЈЕ БИО МАСОН 33-ТРЕЋЕГ СТЕПЕНА.

ОДГОВОРИТЕ