Diznilend nije bajka za radnike

Iako se možda čini kao posao iz snova, uopšte nije lako raditi u Diznilendu.

Zanimljivosti 24.07.2014 | 19:29
Diznilend nije bajka za radnike

Na primer, kada god vidite smeće na podu, morate da ga podignete i bacite u korpu, ne smete koristiti društvene mreže i nikako ne smete da prestanete da glumite svoj lik.

Ne postoji "ne znam"

Ako zaustavite radnika Diznilenda i nešto ga pitate, nikada vam neće reći da ne zna odgovor (čak ni kad ga ne zna) jer mu je to zabranjeno. U slučaju da vam on ne može dati odgovor, pozvaće nekoga ko može.


Gluma nikad ne prestaje

Glumci u Diznilednu ne smeju da prestanu da glume svoj lik dok god su u kostmu. Svaki lik ima svoj glas, interesovanja, ličnost i priču, a glumci moraju da se petvaraju da ne znaju ništa drugo osim onoga što njihov lik zna. Štaviše, svaki od glumaca završava trening potpisivanja autograma jer svaki lik ima svoj način na koji to radi.

Nema pokazivanja prstom

Pokazivanjem prstom se i inače smatra nepristojnim, ali to nije jedini razlog zašto radnicima Dizniledna nije dozvoljeno da koriste samo jedan prst. Pokazivanje sa dva prsta navodno je uvedeno kako bi ga deca lakše videla.

Smeće

Svi radnici Diznioledna moraju da podignu smeće kad god ga vide. Ali ne smeju samo da se sagnu i podignu otpatek, već moraju da to urade elegantno, u jednom gracioznom pokretu.

Visina

Možda mislite da izgled glumca nije važan za radnike Diznilenda koji su sve vremeu kostimu? Varate se. Glumci moraju biti određene visine. Na primer, sve princeze su visoke između 162 i 173 centimetra.

Tetovaže i pirsing

Ne možete postati radnik Dizniledna ako imate tetovažu ili pirsing.

Diznijevski izgled

Svi radnici Dizniledna moraju imati čiste nokte određene dužine, a sve radnice moraju imati klasičnu frizuru koja se lako održava. Muškarci moraju imati simetričnu frizuru koja ne pokriva nijedan deo ušiju i ne sme prelaziti preko ruba okovratnika.

Nema korišćenja društvenih mreža

Radnicima Diznilenda nije dozvoljeno da koriste društvene mreže dok rade, niti im je dozvoljeno da govore o svom poslu van radnog vremena.

Fino ponašanje

Svaka firma ima svoja specifična pravila ponašanja. Radnici Diznilenda nikada ne smeju da se mršte, uvek moraju da stoje uspravno i ​​ne smeju da koriste mobilne telefone dok rade.

Sunčane naočare

Radnici Diznilenda smeju da nose sunčane naočare na poslu, ali one ne smeju odskakati od "tradicionalnih boja i stila ' i ne smeju imati vidljivo ime brenda. Sunčane naočare takođe se moraju uklapati u kostim.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MARKO

24.07.2014 20:20

DISNILEND JE SATANISTIČKA TVOREVINA - MASONSKA. SAM VOLT DIZNI JE BIO MASON 33-TREĆEG STEPENA.

ODGOVORITE