Ел Класико 26. октобра у Мадриду

Фудбалери мадридског Атлетика у одбрану титуле у Примери кренуће 24. августа у гостима против Рајо Ваљекана, градски ривал Реал ће дочекати Кордобу, док ће Барселона играти на Ноу Кампу против Елчеа.

Фудбал 24.07.2014 | 15:08
Ел Класико 26. октобра у Мадриду

 У осталим утакмицама првог кола састају се: Севиља - Валенсија, Алмерија - Еспањол, Селта - Гранада, Еибар - Реал Сосиједад, Гранада - Депортиво, Леванте - Виљареал и Малага - Атлетик Билбао.

Први "Ел Класико" између Реала и Барселоне одиграће се 26. октобра у Мадриду, док је меч у другом дијелу сезоне на програму 22. марта 2015. на "Камп Ноуу".

Највеће појачање Барселоне, Уругвајац Луис Суарез, могао би да дебитује за Каталонце управо на "Сантјаго Бернабеуу", с обзиром на то да му дан раније истиче четворомјесечна суспензија ФИФА због уједања Ђорђа Кјелинија на утакмици против Италије на Мундијалу у Бразилу.

Наравно, под условом да му та казна остане на снази, пошто се раније данас појавила могућност да му Суд за спортску арбитражу у Лозани ограничи суспензију само на репрезентативне мечеве, што би значило да би играо за Барселону од старта сезоне.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МАРКО

24.07.2014 14:32

ПОСТО КУМ СКРБИЦ СТАНУЈЕ МАЛО И У МОНАКУ, ЗА ЊЕГА НИЈЕ СКУПО ДА ОТПУТУЈЕ МАЛО И У МАДРИД 26. ОКТОБРА НА ВЕЛИКИ СПАНСКИ ДЕРБИ. А ПОСТО ЦЕ ТАДА ДА ИЗГУБЕ НА ИЗБОРИМА МОЗДА ЦЕ ТРАЗИТИ И АЗИЛ ДА НЕ БУДЕ КРИВИЦНО ГОЊЕН.

ОДГОВОРИТЕ