El Klasiko 26. oktobra u Madridu

Fudbaleri madridskog Atletika u odbranu titule u Primeri krenuće 24. avgusta u gostima protiv Rajo Valjekana, gradski rival Real će dočekati Kordobu, dok će Barselona igrati na Nou Kampu protiv Elčea.

Fudbal 24.07.2014 | 15:08
El Klasiko 26. oktobra u Madridu

 U ostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Sevilja - Valensija, Almerija - Espanjol, Selta - Granada, Eibar - Real Sosijedad, Granada - Deportivo, Levante - Viljareal i Malaga - Atletik Bilbao.

Prvi "El Klasiko" između Reala i Barselone odigraće se 26. oktobra u Madridu, dok je meč u drugom dijelu sezone na programu 22. marta 2015. na "Kamp Nouu".

Najveće pojačanje Barselone, Urugvajac Luis Suarez, mogao bi da debituje za Katalonce upravo na "Santjago Bernabeuu", s obzirom na to da mu dan ranije ističe četvoromjesečna suspenzija FIFA zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na utakmici protiv Italije na Mundijalu u Brazilu.

Naravno, pod uslovom da mu ta kazna ostane na snazi, pošto se ranije danas pojavila mogućnost da mu Sud za sportsku arbitražu u Lozani ograniči suspenziju samo na reprezentativne mečeve, što bi značilo da bi igrao za Barselonu od starta sezone.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MARKO

24.07.2014 14:32

POSTO KUM SKRBIC STANUJE MALO I U MONAKU, ZA NJEGA NIJE SKUPO DA OTPUTUJE MALO I U MADRID 26. OKTOBRA NA VELIKI SPANSKI DERBI. A POSTO CE TADA DA IZGUBE NA IZBORIMA MOZDA CE TRAZITI I AZIL DA NE BUDE KRIVICNO GONJEN.

ODGOVORITE