Није подржана иницијатива СДС-а

Посланици Представничког вијећа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, након што су гласали четири пута, нису поџали иницијативу посланика Српске демократске странке Александре Пандуревић да се данас на сједници разматра седам извјештаја институција БиХ које су добиле мишљење с резервом Канцеларије за ревизију институција БиХ.

Република Српска 24.07.2014 | 13:01
Није подржана иницијатива СДС-а

Ријеч је о извјештајима о финансијској ревизији Министарства одбране БиХ, Министарства иностраних послова БиХ, Министарства комуникација и саобраћаја, Министарства за људска права и избјеглице, Агенције за идентификациона документа, евиденцију и размјену података БиХ за 2013. годину, Канцеларије за ветеринарство и Центра за уклањање мина.

Већина посланика који су расправљали о овом приједлогу слажу се да посланици о овоме треба да разговарају, али су нагласили да данас нема услова за то.

Напоменули су да на данашњу сједницу нису позвани ни представници институција које су добиле мишљење с резервом, али ни ревизор Канцеларије за ревизију институција БиХ, који би могли одговорити на њихова питања.

Зато су предложили да се на сједници Представничког вијећа која је заказана за крај августа разматрају ови извјештаји уз адекватну припрему.

Извор: Фена

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Спасоје

24.07.2014 15:50

Садашња власт жели да купи вријеме до избора, па ће поново ајмо Јово наново гулити рају она ништа не зна, ми смо најпаметнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.07.2014 17:47

Па тако то иде. Данас нема услова јер је ријеч о иницијативи СДС-а. Биће услова када предложи СНСД.

ОДГОВОРИТЕ