Убиство и самоубиство у Врбањцима

Анте Чолић и Емина Кахрић пронађени су мртви у породичној кући у Врбањцима, код Котор-Вароша, а претпоставља се да је ријеч о убиству и самоубиству бивших супружника.

Република Српска 23.07.2014 | 19:04
Убиство и самоубиство у Врбањцима

Полиција је пронашла тијела након што је јуче примила пријаву о нестанку Кахрићеве. Мјештани села су у шоку. 

У которварошком селу Врбањци данас није било живе душе на улици. 45-годишњи Анте Чолић је, према ономе што је до сада познато, у својој породичној кући, убио бившу супругу, 22-годишњу Емину Кахрић, која је живјела у сусједном селу Котор, са мајком.

Убиство је починио у дневном боравку куће, пуцајући у Емину из пиштоља. Потом је починио самоубиство, пуцајући себи у главу. Трагедија се, по свему судећи, догодила јуче, када су у Полицијској станици Котор Варош и примили дојаву о Емининимом нестанку, да би након обиласка Чолићеве куће била пронађена два беживотна тијела. 

Још није утврђено шта би могао бити мотив трагедије, али се претпоставља да је у питању Чолићева љубомора. Он је задњи пут виђен у понедељак, када је у дошао у сеоску продавницу да купи хљеб, али нико није могао ни претпоставити да је човјек, за којег кажу да није био склон инцидентима и насиљу, могао починити такав злочин.

 Испред куће Чолића смо затекли само једног члана фамилије који није имао снаге да прича. Мјештани Врбањаца су се склонили у куће, у шоку због трагедије каква се у овом крају не памти.

Чолић је извјесно вријеме боравио и радио у Италији, а вратио се прије неколико година. Био је једном већ ожењен, али се развео прије 5-6 година. Брак са Емином му је био други, али се и од ње развео прије 15-так дана, с чим вјероватно није могао да се помири, рекао нам је један од мјештана Врбањаца, који такође није желио пред камеру.

 Увиђај на лицу мјеста је са полицијским службеницима и мртвозорником извршио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је потом наредио обдукцију беживотних тијела, као и прикупљање свих информација у вези са поменутим догађајем.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар