Ubistvo i samoubistvo u Vrbanjcima

Ante Čolić i Emina Kahrić pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u Vrbanjcima, kod Kotor-Varoša, a pretpostavlja se da je riječ o ubistvu i samoubistvu bivših supružnika.

Republika Srpska 23.07.2014 | 19:04
Ubistvo i samoubistvo u Vrbanjcima

Policija je pronašla tijela nakon što je juče primila prijavu o nestanku Kahrićeve. Mještani sela su u šoku. 

U kotorvaroškom selu Vrbanjci danas nije bilo žive duše na ulici. 45-godišnji Ante Čolić je, prema onome što je do sada poznato, u svojoj porodičnoj kući, ubio bivšu suprugu, 22-godišnju Eminu Kahrić, koja je živjela u susjednom selu Kotor, sa majkom.

Ubistvo je počinio u dnevnom boravku kuće, pucajući u Eminu iz pištolja. Potom je počinio samoubistvo, pucajući sebi u glavu. Tragedija se, po svemu sudeći, dogodila juče, kada su u Policijskoj stanici Kotor Varoš i primili dojavu o Emininimom nestanku, da bi nakon obilaska Čolićeve kuće bila pronađena dva beživotna tijela. 

Još nije utvrđeno šta bi mogao biti motiv tragedije, ali se pretpostavlja da je u pitanju Čolićeva ljubomora. On je zadnji put viđen u ponedeljak, kada je u došao u seosku prodavnicu da kupi hljeb, ali niko nije mogao ni pretpostaviti da je čovjek, za kojeg kažu da nije bio sklon incidentima i nasilju, mogao počiniti takav zločin.

 Ispred kuće Čolića smo zatekli samo jednog člana familije koji nije imao snage da priča. Mještani Vrbanjaca su se sklonili u kuće, u šoku zbog tragedije kakva se u ovom kraju ne pamti.

Čolić je izvjesno vrijeme boravio i radio u Italiji, a vratio se prije nekoliko godina. Bio je jednom već oženjen, ali se razveo prije 5-6 godina. Brak sa Eminom mu je bio drugi, ali se i od nje razveo prije 15-tak dana, s čim vjerovatno nije mogao da se pomiri, rekao nam je jedan od mještana Vrbanjaca, koji takođe nije želio pred kameru.

 Uviđaj na licu mjesta je sa policijskim službenicima i mrtvozornikom izvršio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je potom naredio obdukciju beživotnih tijela, kao i prikupljanje svih informacija u vezi sa pomenutim događajem.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar