Амерички сателит : Украјинци срушили авион

Снимци које је направио амерички сателит показују да је украјинска војска оборила малезијски авион - тврди познати амерички публициста и аналитичар Роберт Пери.

Свијет 22.07.2014 | 12:49
Амерички сателит : Украјинци срушили авион

Он није открио свој извор из америчке обавјештајне службе, међутим, тврди да је ријеч о "поузданом извору", од кога је и раније добијао истините информације у сличним случајевима - преносе портали. Боинг "777" компаније "Малезија ерлајнз", који је летио на релацији Амстердам - Куала Лумпур срушио се 17. јула на истоку Украјине.

У авиону се налазило 298 путника и чланова посаде, од којих нико није преживио. Украјинске власти оптужиле су проруске борце на истоку Украјине да су срушиле авион ракетом коју су, наводно, добили из Русије. САД и један број западних земља подржао је ту теорију и прозвао Русију и руског предсједника Владимира Путина као одговороне за трагедију.

Руска војска је објавила сателитски снимак који показује лет малезијског авиона прије пада, уз напомену да је авион летио 14 километара изван коридора.

Такође, на снимку је показан и војни авион, за који Руси тврде да припада Украјини, како лети на истој висини са "боингом", на удаљености од три до пет километара непосредно пре пада "боинга". Показани су и положаји украјинских ракета "Бук" тај дан у области обарања авиона.

Руска војска је позвала САД да и оне покажу своје сателистке снимке, уз напомену да је амерички сателит у вријеме пада авиона осматрао тај дио Украјине. Кијев и даље тврди да њихови авиони тај дан нису летили те да нису имали "букове" распоређене на подручју пада "боинга".

Извор: Тањуг

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

опа Дјурдјо

22.07.2014 11:08

Сви као несто тврде и имају као доказе Али као не смију реци..Боље онда цути и не млати празну сламу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

22.07.2014 11:12

Не могу да вјерујем, можда им се омакло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косово

22.07.2014 11:19

Све је то масло Америке. Па ако је то Украјина урадила опет је по наговору Великог Брата - Америке. Висе од пола свијета су уништили , заразили народе радиоактивним бомбама, они су највеће зло ове планете. Гдје су год на Косову пале њихове бомбе ту народ масовно обољева и умире од злоћудних болести. Па за годину- двије уништили су тако јаке земље као сто су Египат , Сирија, Либија ........Гдје Американци дођу ту трава висе не расте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

22.07.2014 11:24

Хахаха... Ста је американци... Пропаде вам јос један план да увуцете Русију у рат у Украјини како би ви могли са НАТО трупама да удјете у Украјину...Мудрији је Путин него сви ви заједно... Европо освести се док јос мозес и изадји из раља америцке политике... Мисли мало својом главом... Америка вам не зели никакво добро... Видите да хоце да уместо ње ратујете са Русијом и целим Светом... Она нема петље сама да удари на Русију па ви треба уместо ње да гинете и губите узалудни своје главе и остале ресурсе... ЕВРОПИ ДОДЈИ СЕБИ ДОК ЈОС МОЗЕС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралан

22.07.2014 11:36

Дакле, сценарио са подруцја пропале Yугославије (Маркале, Рацак и др.) се понавља и у Украини...Добро је ово Запад на целу са Америком и осталима истренрао и практикује за нова оптузења недузних....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

22.07.2014 11:55

Само погледајте шта ради Бајденов син у Украини и све је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

22.07.2014 11:55

Нема ту никакве дилеме 100% су Украјинци срусили авион са помоц УСА. Када су неки дан Украјиници показали некакав снимак како проруски војници говоре преко радио везе **ДО ДЈАВОЛА СРУСИЛИ СМО ЦИВИЛНИ АВИОН** сто је јос једна велика лаз Када је то Рус или Прорус говорио ДО ДЈАВОЛА,никада у зивоту нисам цуо ни једнога руса да је рекао до дјавола!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

22.07.2014 12:51

Ако ми немамо сателит и јаку обавјештајну агенцију имају Руси.

ОДГОВОРИТЕ