Креч бијели нокти су главни тренд сезоне

Ако је судећи према Инстаграм профилима модних блогерки широм свијета бијели лак је главни тренд ове сезоне.

Мода и љепота 22.07.2014 | 10:56
Креч бијели нокти су главни тренд сезоне

Не само што се слаже са сваким комадом одјеће или аксесоаром, бијели лак ће нагласити препланулост и тен. Не постоји боља боја за наглашавање препланулости од бијеле. Бијели непрозирни лак за нокте посљедњих је мјесеци завладао црвеним тепихом.

Црацкле, омбре, марбле или једноставно лак у некој откаченој боји? Лакови за нокте су у посљедњих неколико година постали важнији чак и од ципела и торбица, доказ трендовске освијештености те модног укуса. И док се један дио жена одлучује за јарке боје попут ружичасте, пастелне нијансе плаве или љубичасте, дио жена не одустаје од бијелог лака за нокте. Овога пута не ради се о њежним бијелим нијансама за природан лоок него о креч бијелој боји.

Нова бијела је непрозирна и помало мат те на ноктима подсјећа на коректор. Носе је Цассие, Риханна и Зооеy Десцханел, свака на свој начин. Успркос томе, треба имати на уму да су овакве нијансе изразито тешке за ношење, управо због споменутог "коректор" ефекта. Мат бијела боја није претјерано привлачна, а једном када се крене гулити оставља ружнији утисак него иједна друга.

Ако вам је ова нијанса бијеле ипак мало "превише бијела" можете одабрати и неку њежнију бијелу нијансу која неће дјеловати овако наметљиво. Тада лак требате нанијети у неколико слојева, да савршено прикрива нокат, али захваљујући минималној дози беж пигмента, неће упадати у очи као тренди бијела нијанса.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дара

22.07.2014 09:10

Па све сто је тренд не мора значити да је лијепо. Ово је нап. ужас !

ОДГОВОРИТЕ