Путници малезијскога авиона пронађени без одјеће

Експерт за авионске несреће Алан Деил рекао је да до тога долази када је путник избачен из авиона или је при паду изложен јаким вртлозима вјетра приликом веома брзог пада, када вјетар буквално стргне одјећу са тијела.

Свијет 22.07.2014 | 07:29
Путници малезијскога авиона пронађени без одјеће

 

На фотографијама погинулих у трагичној несрећи боинга 777 Малезија Ерлајнза видјела се једна неочекивана ствар - неки од путника су пронађени голи, односно неки од њих су били у вешу.

Пошто су многи одмах видјели разлог за многе теорије завјера усљед чега је до тога дошло, јавили су се стручњаци који су објаснили ову појаву.

Експерт за авионске несреће Алан Деил рекао је да до тога долази када је путник избачен из авиона или је при паду изложен јаким вртлозима ветра приликом веома брзог пада, када вјетар буквално стргне одјећу са тијела.

Шта ће се догодити са путницима приликом овакве несреће у великој мјери зависи од позиције у авиону на којој се налазио у тренутку почетка пада.

Како је Деил објаснио, боинг 777 Малезија Ерлајнза је вјероватно имао брзу декомпресију, приликом које се људи на тој висини онесвијесте, па се претпоставља да је већина путника приликом пада била без свјести.

Коментари / 0

Оставите коментар