Putnici malezijskoga aviona pronađeni bez odjeće

Ekspert za avionske nesreće Alan Deil rekao je da do toga dolazi kada je putnik izbačen iz aviona ili je pri padu izložen jakim vrtlozima vjetra prilikom veoma brzog pada, kada vjetar bukvalno strgne odjeću sa tijela.

Svijet 22.07.2014 | 07:29
Putnici malezijskoga aviona pronađeni bez odjeće

 

Na fotografijama poginulih u tragičnoj nesreći boinga 777 Malezija Erlajnza vidjela se jedna neočekivana stvar - neki od putnika su pronađeni goli, odnosno neki od njih su bili u vešu.

Pošto su mnogi odmah vidjeli razlog za mnoge teorije zavjera usljed čega je do toga došlo, javili su se stručnjaci koji su objasnili ovu pojavu.

Ekspert za avionske nesreće Alan Deil rekao je da do toga dolazi kada je putnik izbačen iz aviona ili je pri padu izložen jakim vrtlozima vetra prilikom veoma brzog pada, kada vjetar bukvalno strgne odjeću sa tijela.

Šta će se dogoditi sa putnicima prilikom ovakve nesreće u velikoj mjeri zavisi od pozicije u avionu na kojoj se nalazio u trenutku početka pada.

Kako je Deil objasnio, boing 777 Malezija Erlajnza je vjerovatno imao brzu dekompresiju, prilikom koje se ljudi na toj visini onesvijeste, pa se pretpostavlja da je većina putnika prilikom pada bila bez svjesti.

Komentari / 0

Ostavite komentar