Украли му кућу и на њеном мјесту посадили кукуруз

Енди Паскали (40) се веома непријатно изненадио када је дошао да посети кућу у којој је летовао још прошле године и схватио да је украдена.

Свијет 21.07.2014 | 18:01
Украли му кућу и на њеном мјесту посадили кукуруз

Штавише, уместо куће пронашао је поље кукуруза које је неко на том месту у међувремену посадио.

Кад је позвао полицију како би пријавио крађу, полицајци су мислили да је реч о шали све док нису дошли у село Балдовинести и открили да Паскали говори истину.

"Мислим да се ово може догодити само у Румунији. Украли су ми кућу, а комшије су искористили прилику и на том месту посадили кукуруз. Апсолутно невероватно", написао је Енди на Фејсбуку.

Своју причу одлучио је да подели са медијима како би друге упозорио да куповина куће у Румунији можда и није најпаметнија идеја.

Он верује да су лопови покрали сав грађевински материјал па чак и бодљикаву жицу коју је за сваки случај поставио око куће.Кућа се налазила у самом центру села, окружена осталим кућама. Енди сматра да је потпуно невероватно да нико од комшија није реаговао и пријавио крађу читаве куће.

Човек који је посадио кукуруз тврди да није знао ништа о крађи већ је само искористио празно земљиште.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пропаганда

21.07.2014 16:12

Што их ниси миниро па би се сазнало ко је? Такве лопове није гријех поубијати, чуј и тај посијо кукурузе, нагуро би ја њему све до једног у гу..цу док не би реко ко је са њим још био.

ОДГОВОРИТЕ