Ukrali mu kuću i na njenom mjestu posadili kukuruz

Endi Paskali (40) se veoma neprijatno iznenadio kada je došao da poseti kuću u kojoj je letovao još prošle godine i shvatio da je ukradena.

Svijet 21.07.2014 | 18:01
Ukrali mu kuću i na njenom mjestu posadili kukuruz

Štaviše, umesto kuće pronašao je polje kukuruza koje je neko na tom mestu u međuvremenu posadio.

Kad je pozvao policiju kako bi prijavio krađu, policajci su mislili da je reč o šali sve dok nisu došli u selo Baldovinesti i otkrili da Paskali govori istinu.

"Mislim da se ovo može dogoditi samo u Rumuniji. Ukrali su mi kuću, a komšije su iskoristili priliku i na tom mestu posadili kukuruz. Apsolutno neverovatno", napisao je Endi na Fejsbuku.

Svoju priču odlučio je da podeli sa medijima kako bi druge upozorio da kupovina kuće u Rumuniji možda i nije najpametnija ideja.

On veruje da su lopovi pokrali sav građevinski materijal pa čak i bodljikavu žicu koju je za svaki slučaj postavio oko kuće.Kuća se nalazila u samom centru sela, okružena ostalim kućama. Endi smatra da je potpuno neverovatno da niko od komšija nije reagovao i prijavio krađu čitave kuće.

Čovek koji je posadio kukuruz tvrdi da nije znao ništa o krađi već je samo iskoristio prazno zemljište.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Propaganda

21.07.2014 16:12

Što ih nisi miniro pa bi se saznalo ko je? Takve lopove nije grijeh poubijati, čuj i taj posijo kukuruze, naguro bi ja njemu sve do jednog u gu..cu dok ne bi reko ko je sa njim još bio.

ODGOVORITE