Икер: Пустите ме у Арсенал!

Шпански новинари открили да је трофејни голман тражио од Флорентина Переза да напусти клуб јер је већ у контакту са "тобџијама".

Фудбал 20.07.2014 | 12:52
Икер: Пустите ме у Арсенал!

Према писању шпанских новинара, Икер Касиљас (33) хоће да се одсели из Мадрида јер себе види у Лондону.

Трофејни голман, који последњих месеци игра прилично лоше, питао је Флорентина Переза да му дозволи да промени средину, а добио је одговор да ће то моћи да уради следећег лета.

Ипак, троструки освајач Лиге шампиона не одустаје. Он види себе ван Реала већ овог лета. Прецизније речено, види себе већ овог лета у Арсеналу.

С обзиром на то да трансфер Кејлора Наваса у Бајерн ипак није завршен посао и да би голман Левантеа врло лако могао да се пресели на "Бернабеу", постаје јасно да ће легендарни Икер тешко поново добити поверење Карла Анћелотија.

Такву прилику планира да искористи Арсен Венгер и да, према писању "Ел Конфиденсијала", довођењем Касиљаса створи оштрију конкуренцију Војчеху Шчесном.
Ако би и Касиљас прешао на Емирате, постао би други играч Реала који би у последњих 12 месеци прешао у Лондон. То је прошлог лета урадио и Месут Озил.

"Често критиковани Икер Касиљас јасно жели да напусти Реал и да пређе у Арсенал, чак иако је под уговором са клубом", пишу шпански новинари.

Коментари / 0

Оставите коментар