Iker: Pustite me u Arsenal!

Španski novinari otkrili da je trofejni golman tražio od Florentina Pereza da napusti klub jer je već u kontaktu sa "tobdžijama".

Fudbal 20.07.2014 | 12:52
Iker: Pustite me u Arsenal!

Prema pisanju španskih novinara, Iker Kasiljas (33) hoće da se odseli iz Madrida jer sebe vidi u Londonu.

Trofejni golman, koji poslednjih meseci igra prilično loše, pitao je Florentina Pereza da mu dozvoli da promeni sredinu, a dobio je odgovor da će to moći da uradi sledećeg leta.

Ipak, trostruki osvajač Lige šampiona ne odustaje. On vidi sebe van Reala već ovog leta. Preciznije rečeno, vidi sebe već ovog leta u Arsenalu.

S obzirom na to da transfer Kejlora Navasa u Bajern ipak nije završen posao i da bi golman Levantea vrlo lako mogao da se preseli na "Bernabeu", postaje jasno da će legendarni Iker teško ponovo dobiti poverenje Karla Anćelotija.

Takvu priliku planira da iskoristi Arsen Venger i da, prema pisanju "El Konfidensijala", dovođenjem Kasiljasa stvori oštriju konkurenciju Vojčehu Ščesnom.
Ako bi i Kasiljas prešao na Emirate, postao bi drugi igrač Reala koji bi u poslednjih 12 meseci prešao u London. To je prošlog leta uradio i Mesut Ozil.

"Često kritikovani Iker Kasiljas jasno želi da napusti Real i da pređe u Arsenal, čak iako je pod ugovorom sa klubom", pišu španski novinari.

Komentari / 0

Ostavite komentar