Ноле и Рафа у Абу Дабију

Новак Ђоковић и Рафаел Надал потврдили су учешће на егзибицији у Абу Дабију, која се сада већ традиционално одржава на почетку сезоне (1-3. јануара).

Тенис 20.07.2014 | 12:50
Ноле и Рафа у Абу Дабију

У седмом издању ’Мубадала Wорлд Теннис Цхампионсхипс’ шесторица најбољих на свету бориће се за награду од 250 хиљада долара.

Ђоковић је између 2011. и 2013 три пута славио у Абу Дабију.

“У Абу Дабију су одувек били врло добри према мени и зато се увек радујем повратку. На турнир долазе најбољи светски играчи, а важно је да се боримо једни са другима, нарочито на почетку сезоне. Више од пола сезоне је прошло, освојио само једну Грен слем титулу, и осећам да ће ово бити година за памћење. Има још много посла да се одради пре него што полетимо за УАЕ“, изјавио је Ђоковић и додао да се нада победи, као и да ће бити лепо прославити Нову годину у Абу Дабију.

И Надал, који је два пута славио у УАЕ, радује се повратку на тај турнир.

“Стандарди су увек високи у Абу Дабију – публика је фантастична, увек се створи лепа атмосфера у граду, тако да сам се лако одлучио да играм. То је савршено место за почетак нове сезоне. Иако је остало још доста до краја ове године, морамо да планирамо унапред“, казао је Шпанац.

Коментари / 0

Оставите коментар