Nole i Rafa u Abu Dabiju

Novak Đoković i Rafael Nadal potvrdili su učešće na egzibiciji u Abu Dabiju, koja se sada već tradicionalno održava na početku sezone (1-3. januara).

Tenis 20.07.2014 | 12:50
Nole i Rafa u Abu Dabiju

U sedmom izdanju ’Mubadala World Tennis Championships’ šestorica najboljih na svetu boriće se za nagradu od 250 hiljada dolara.

Đoković je između 2011. i 2013 tri puta slavio u Abu Dabiju.

“U Abu Dabiju su oduvek bili vrlo dobri prema meni i zato se uvek radujem povratku. Na turnir dolaze najbolji svetski igrači, a važno je da se borimo jedni sa drugima, naročito na početku sezone. Više od pola sezone je prošlo, osvojio samo jednu Gren slem titulu, i osećam da će ovo biti godina za pamćenje. Ima još mnogo posla da se odradi pre nego što poletimo za UAE“, izjavio je Đoković i dodao da se nada pobedi, kao i da će biti lepo proslaviti Novu godinu u Abu Dabiju.

I Nadal, koji je dva puta slavio u UAE, raduje se povratku na taj turnir.

“Standardi su uvek visoki u Abu Dabiju – publika je fantastična, uvek se stvori lepa atmosfera u gradu, tako da sam se lako odlučio da igram. To je savršeno mesto za početak nove sezone. Iako je ostalo još dosta do kraja ove godine, moramo da planiramo unapred“, kazao je Španac.

Komentari / 0

Ostavite komentar