Реднап неће странце у QПР!

Времешни фудбалски стручњак Хари Реднап рекао је да је планирао да се пензионише у случају да са Квинс Парк Ренџерсом није ушао у Премијер лигу.

Фудбал 20.07.2014 | 12:46
Реднап неће странце у QПР!

Поред тога, менаџер КПР је отворено говорио о чињеници да млади фудбалери све чешће имају проблема са понашањем ван терена.

Та прича је актуелизована новим испадима Џека Вилшира, као и недавним сазнањем да је 21-годишњи фудбалер Сандерленда Конор Викам потрошио 17.500 фунти на флашу шампањца.

“Имали смо много таквих ситуација током последњих година. Не знам шта се њима дешава па тако млади раде такве ствари. Видео сам то дете које купује шампањац од 17.500 фунти... О чему се ту ради?“, упитао се Реднап.

Он је такође додао да ће у наредном периоду инсистирати да у тиму има што више британских фудбалера.

“Желим у тиму играче који желе да играју, могу се коцкати са странцима, али њима обично треба по шест месеци да се адаптирају на нову средину, а ми то време немамо на располагању. Морамо да останемо у лиги, а тренутно тражимо нападача, Енглеза“, додао је Реднап.

Менаџер Квинс Парк Ренџерса је рекао да би се вероватно опростио од тренерског посла да није успео да се пласира у Премијер лигу.

“Да, сигурно бих завршио са послом... Не бих могао да проведем још једну сезону у Чемпионшипу... Мало је недостајало да се то и догоди, размишљао сам о томе ком голф клубу да се прикључим, а онда ми је Боби Замора својим голом прекинуо снове“, у шаљивом тону закључио је Реднап.

КПР је до пласмана у елитни ранг такмичења стигао победом над Дербијем од 1:0, а стрелац јединог гола, Замора, недавно је потписао продужетак уговора.

Коментари / 0

Оставите коментар