Rednap neće strance u QPR!

Vremešni fudbalski stručnjak Hari Rednap rekao je da je planirao da se penzioniše u slučaju da sa Kvins Park Rendžersom nije ušao u Premijer ligu.

Fudbal 20.07.2014 | 12:46
Rednap neće strance u QPR!

Pored toga, menadžer KPR je otvoreno govorio o činjenici da mladi fudbaleri sve češće imaju problema sa ponašanjem van terena.

Ta priča je aktuelizovana novim ispadima Džeka Vilšira, kao i nedavnim saznanjem da je 21-godišnji fudbaler Sanderlenda Konor Vikam potrošio 17.500 funti na flašu šampanjca.

“Imali smo mnogo takvih situacija tokom poslednjih godina. Ne znam šta se njima dešava pa tako mladi rade takve stvari. Video sam to dete koje kupuje šampanjac od 17.500 funti... O čemu se tu radi?“, upitao se Rednap.

On je takođe dodao da će u narednom periodu insistirati da u timu ima što više britanskih fudbalera.

“Želim u timu igrače koji žele da igraju, mogu se kockati sa strancima, ali njima obično treba po šest meseci da se adaptiraju na novu sredinu, a mi to vreme nemamo na raspolaganju. Moramo da ostanemo u ligi, a trenutno tražimo napadača, Engleza“, dodao je Rednap.

Menadžer Kvins Park Rendžersa je rekao da bi se verovatno oprostio od trenerskog posla da nije uspeo da se plasira u Premijer ligu.

“Da, sigurno bih završio sa poslom... Ne bih mogao da provedem još jednu sezonu u Čempionšipu... Malo je nedostajalo da se to i dogodi, razmišljao sam o tome kom golf klubu da se priključim, a onda mi je Bobi Zamora svojim golom prekinuo snove“, u šaljivom tonu zaključio je Rednap.

KPR je do plasmana u elitni rang takmičenja stigao pobedom nad Derbijem od 1:0, a strelac jedinog gola, Zamora, nedavno je potpisao produžetak ugovora.

Komentari / 0

Ostavite komentar