Николић: Лудогорец је опасан, играмо за част

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић изјавио је да су шансе његове екипе у евентуалном дуелу трећег кола квалификација за Лигу шампиона с бугарским Лудогорецом половичне.

Фудбал 18.07.2014 | 14:53
Николић: Лудогорец је опасан, играмо за част

"Не дешава се тако често да изједначени противници у континуитету остварују победе. С обзиром да су они прошле године победили у међусобном дуелу, мислим да ове Партизан може да се супротстави на прави начин. Уз мало уигравања, за мене су, пре почетка дуела, шансе 50:50", рекао је Николић, а преноси клупски сајт.

Партизан у другом колу квалификација игра са ХБ Торшавном са Фарских Острва.

Црно-бели су на свом стадиону тријумфовали са 3:0 у првој утакмици, а реванш ће одиграти у уторак.

Уколико фудбалери Партизана прођу даље, у трећем колу квалфикацја састаће се с бољим из дуела између Лудогореца и Дуделанжа из Луксембурга, који је први меч од Бугара изгубио са 4:0.

"Имамо доста информација о Лудогорецу. Ако се не варам, они су прошле сезоне играли у четвртфиналу Лиге Европа, а пре тога су избацили и италијански Лацио. Задржали су исти тим од прошле сезоне, чак су и довели четири појачања... Врло компликована екипа", рекао је Николић и додао да и Партизан има своје адуте.

Ипак, шеф стручног штаба Партизана казао је да још не треба размишљати о Лудогорецу, већ да екипа треба да се спреми за реванш с Фаранима

"Ми треба да мислимо на ХБ. Треба реванш да припремимо како треба и да задржимо углед овог клуба и српског фудбала, које је пољуљано последњих дана", казао је Николић.

Партизан ће у евентуалном трећем колу прво гостовати у Бугарској 29. или 30. јула, док ће недељу дана касније бити домаћин.

Коментари / 0

Оставите коментар