Nikolić: Ludogorec je opasan, igramo za čast

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da su šanse njegove ekipe u eventualnom duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona s bugarskim Ludogorecom polovične.

Fudbal 18.07.2014 | 14:53
Nikolić: Ludogorec je opasan, igramo za čast

"Ne dešava se tako često da izjednačeni protivnici u kontinuitetu ostvaruju pobede. S obzirom da su oni prošle godine pobedili u međusobnom duelu, mislim da ove Partizan može da se suprotstavi na pravi način. Uz malo uigravanja, za mene su, pre početka duela, šanse 50:50", rekao je Nikolić, a prenosi klupski sajt.

Partizan u drugom kolu kvalifikacija igra sa HB Toršavnom sa Farskih Ostrva.

Crno-beli su na svom stadionu trijumfovali sa 3:0 u prvoj utakmici, a revanš će odigrati u utorak.

Ukoliko fudbaleri Partizana prođu dalje, u trećem kolu kvalfikacja sastaće se s boljim iz duela između Ludogoreca i Dudelanža iz Luksemburga, koji je prvi meč od Bugara izgubio sa 4:0.

"Imamo dosta informacija o Ludogorecu. Ako se ne varam, oni su prošle sezone igrali u četvrtfinalu Lige Evropa, a pre toga su izbacili i italijanski Lacio. Zadržali su isti tim od prošle sezone, čak su i doveli četiri pojačanja... Vrlo komplikovana ekipa", rekao je Nikolić i dodao da i Partizan ima svoje adute.

Ipak, šef stručnog štaba Partizana kazao je da još ne treba razmišljati o Ludogorecu, već da ekipa treba da se spremi za revanš s Faranima

"Mi treba da mislimo na HB. Treba revanš da pripremimo kako treba i da zadržimo ugled ovog kluba i srpskog fudbala, koje je poljuljano poslednjih dana", kazao je Nikolić.

Partizan će u eventualnom trećem kolu prvo gostovati u Bugarskoj 29. ili 30. jula, dok će nedelju dana kasnije biti domaćin.

Komentari / 0

Ostavite komentar