Црногорци даривали Ђоковићу плац у знак захвалности

Власници етно села “Монтенегро" у селу Брезна у Пиви, браћа Милоња и Радоња Благојевић, одлучили су да светском тениском асу Новаку Ðоковићу поклоне плац од 3.000 квадратних метара који се налази на заравни између кањона Невидио и планина Војник и Дурмитор.

Регион 18.07.2014 | 13:19
Црногорци даривали Ђоковићу плац у знак захвалности

Своју дарежљивост браћа тумаче као знак захвалности Ðоковићу који је као тенисер не само прославио државу, јер је пореклом Црногорац већ и зато што је свадбом на Светом Стефану промовисао Црну Гору боље него, како кажу, Министарство туризма у последњих десет година.

- Пре пет година, мој брат Радоња и ја смо поклањали бесплатне плацеве онима који су желели да направе викендицу на селу. Направљено је пар кућа, али због економске кризе то је мало застало, па смо одлучили да поклањамо плацеве познатим личностима који воле и промовишу Црну Гору, објашњава Милоња Благојевић.

Тако је, примера ради, прошле године плац добила мис Египта Тара Емад, којој је мајка Црногорка и која на сваком месту промовише Црну Гору, сматрајући је својом земљом.

Извор: Вијести

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маринковиц прњавор

18.07.2014 13:40

Свака цаст Нолету али засто не поклоне неком несто коме је помоц потребена.

ОДГОВОРИТЕ