Хитан разговор између Путина и Обаме

Предсједник Русије Владимир Путин разговарао је данас са америчким предсједником Бараком Обамом о авионској несрећи која се данас догодила у Украјини, у близини границе са Русијом, преноси РИА "Новости".

Свијет 17.07.2014 | 18:59
Хитан разговор између Путина и Обаме

Претходно је Обама наредио америчким званичницима да буду у контакту са украјинским званичницима у вези са околностима пада авиона.

До сада је пронађено најмање сто тијела, саопштено је из Службе хитне помоћи.

"Дјелови летјелице, у бојама малезијске авио-компаније, налазе се у пречнику од 15 километара од мјеста пада", наводе очевици, а преноси Ројтерс.

Власт у Кијеву за пад авиона оптужиле су проруске активисте на истоку Украјине, док су проруске снаге из Доњецке области одбациле било какву умијешаност у ову несрећу, тврдећи да су за то одговорне украјинске војне снаге.

Из прес-службе украјинског предсједника саопштено је да украјинске оружане снаге нису умијешане у пад малезијског путничког авиона.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

?

17.07.2014 20:38

Ово ме подсјеца на рат у Босни,рецимо Маркале?

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

17.07.2014 21:50

Нисам чуо да је на Маркале пао авион... хахахаха... поготово авион земље која нема везе са сукобом... Ал људи проваљују... Поздрав свима... А жртвама несреће вјечни рај...Жалосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

17.07.2014 22:23

Зашто те подсјећа на Маркале?

ОДГОВОРИТЕ