Hitan razgovor između Putina i Obame

Predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je danas sa američkim predsjednikom Barakom Obamom o avionskoj nesreći koja se danas dogodila u Ukrajini, u blizini granice sa Rusijom, prenosi RIA "Novosti".

Svijet 17.07.2014 | 18:59
Hitan razgovor između Putina i Obame

Prethodno je Obama naredio američkim zvaničnicima da budu u kontaktu sa ukrajinskim zvaničnicima u vezi sa okolnostima pada aviona.

Do sada je pronađeno najmanje sto tijela, saopšteno je iz Službe hitne pomoći.

"Djelovi letjelice, u bojama malezijske avio-kompanije, nalaze se u prečniku od 15 kilometara od mjesta pada", navode očevici, a prenosi Rojters.

Vlast u Kijevu za pad aviona optužile su proruske aktiviste na istoku Ukrajine, dok su proruske snage iz Donjecke oblasti odbacile bilo kakvu umiješanost u ovu nesreću, tvrdeći da su za to odgovorne ukrajinske vojne snage.

Iz pres-službe ukrajinskog predsjednika saopšteno je da ukrajinske oružane snage nisu umiješane u pad malezijskog putničkog aviona.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

?

17.07.2014 20:38

Ovo me podsjeca na rat u Bosni,recimo Markale?

ODGOVORITE
Name

sudex

17.07.2014 21:50

Nisam čuo da je na Markale pao avion... hahahaha... pogotovo avion zemlje koja nema veze sa sukobom... Al ljudi provaljuju... Pozdrav svima... A žrtvama nesreće vječni raj...Žalosno...

ODGOVORITE
Name

niko

17.07.2014 22:23

Zašto te podsjeća na Markale?

ODGOVORITE