Додик и Шпирић намагарчили Радмановића

Милорад Додик и Никола Шпирић жестоко су намагарчили Небојшу Радмановића и де фацто га послали у политичку
пензију.

Република Српска 17.07.2014 | 20:34
Додик и Шпирић намагарчили Радмановића

Прво је Додик позвао Радмановића и саопштио му да жели да се ријеши Шпирића.

"То је Радмановић једва дочекао, јер су односи између њега и Шпирића потпуно непријатељски. Радманић је рекао Додику да је то одличан потез", рекли су ми извори из врха СНСД-а.

Додик је том приликом рекао Радмановићу да не жели да се отвори рат са Шпирићем, до којег ће сигурно доћи уколико одбаци Шпирића, а истовремено Радмановића кандидује на некој од парламентарних листа. 

"Радмановић је повјеровао Додику и улетио му директно у шаке тако што је он сам предложио да се не кандидује ни на једној од листа, а да му се послије избора да нека функција. Додик му се захвалио на разумијевању и отпратио га кући у најбољој вјери да ће све бити како су договорили", каже мој извор.

Према његовим ријечима, Радмановић је доживио прави шок када је сазнао да је Додик поставио Шпирића за носиоца листе за парламент БиХ у изборној јединици 1. 

"Радмановић је схватио да га је Додик намагарчио, да је све урадио у договору с Шпирићем, али сада више нема куд", рекао је мој саговорник.

Он додаје да ту није крај обрачуна са Радмановићем, већ да сада иде фронтални напад на његову политичко-пословну линију.

"Прва на листи за одстрел је Сека Кузмановић, директорица Електрокрајине, која је у родбинским везама са Радмановићем. Шпирић је покренуо цијелу акцију и офанзиву на Радмановића, са једним јединим циљем- да буде смијењена Кузмановићева и да он постави свог човјека на чело Електрокрајине, јер би тако овладао пословима вриједним десетине милиона марака", тврде моји извори и додају да Шпирић у свом дјеловању има потпуну Додикову подршку.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Беба

17.07.2014 17:04

Старац и јесте за пензије.Узео је колико му може бити за живота њега и будућих потомака. Сада је вријеме повлачења да не би завршио у новоизграђеном хотелу за лопове у Војковићима,гдје ће многи од актуелних политичата ако Бог да завршити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.07.2014 17:33

Тако је.СНСД је уздрман из темеља.Пукли су скроз.Савез за промјене је сигуран побједник следецих избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАДО

17.07.2014 17:52

НИЈЕ ДОДИК НИКОГА НАМАГАРЧИО-САМО ОНЕ КОЈИ СУ ЗАСЛУЖИЛИ-НЕМОЈТЕ КАЉАТИ БУДУЋЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

бонд 007

17.07.2014 18:45

Није друго ниста боље ни заслузио. Нити одмазе, нити помазе. Цути, муља, ниста није урадио за Српску и њене градјане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРЕДО

17.07.2014 21:55

ЈА САМ ПРОТИВНИК ВЛАСТИ АЛИ САМ ЧУО ДА ЈЕ РАДМАНОВИЋ ЈАКО ППРИСТОЈАН ЧОВЈЕК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.07.2014 05:24

Радмановиц фин цовјек? Удбасев син, кокуз био прије рата, љубио дупе за цугу. Безкарактерни љигавац. Да није било Копање давно би он опет био кокуз! А накрао се брале да ни сам не зна....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.07.2014 05:27

Предо, или боље Прдицу, па наравно да ти је добар, да њега не би теби би давно затворили твоју кафану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веки

18.07.2014 08:32

Ово све говори какви су људи на власти. Са оваквим људима нек нам је Бог на помоћи, али ваљда ће и њима једног дана доћи крај...

ОДГОВОРИТЕ