Dodik i Špirić namagarčili Radmanovića

Milorad Dodik i Nikola Špirić žestoko su namagarčili Nebojšu Radmanovića i de facto ga poslali u političku
penziju.

Republika Srpska 17.07.2014 | 20:34
Dodik i Špirić namagarčili Radmanovića

Prvo je Dodik pozvao Radmanovića i saopštio mu da želi da se riješi Špirića.

"To je Radmanović jedva dočekao, jer su odnosi između njega i Špirića potpuno neprijateljski. Radmanić je rekao Dodiku da je to odličan potez", rekli su mi izvori iz vrha SNSD-a.

Dodik je tom prilikom rekao Radmanoviću da ne želi da se otvori rat sa Špirićem, do kojeg će sigurno doći ukoliko odbaci Špirića, a istovremeno Radmanovića kandiduje na nekoj od parlamentarnih lista. 

"Radmanović je povjerovao Dodiku i uletio mu direktno u šake tako što je on sam predložio da se ne kandiduje ni na jednoj od lista, a da mu se poslije izbora da neka funkcija. Dodik mu se zahvalio na razumijevanju i otpratio ga kući u najboljoj vjeri da će sve biti kako su dogovorili", kaže moj izvor.

Prema njegovim riječima, Radmanović je doživio pravi šok kada je saznao da je Dodik postavio Špirića za nosioca liste za parlament BiH u izbornoj jedinici 1. 

"Radmanović je shvatio da ga je Dodik namagarčio, da je sve uradio u dogovoru s Špirićem, ali sada više nema kud", rekao je moj sagovornik.

On dodaje da tu nije kraj obračuna sa Radmanovićem, već da sada ide frontalni napad na njegovu političko-poslovnu liniju.

"Prva na listi za odstrel je Seka Kuzmanović, direktorica Elektrokrajine, koja je u rodbinskim vezama sa Radmanovićem. Špirić je pokrenuo cijelu akciju i ofanzivu na Radmanovića, sa jednim jedinim ciljem- da bude smijenjena Kuzmanovićeva i da on postavi svog čovjeka na čelo Elektrokrajine, jer bi tako ovladao poslovima vrijednim desetine miliona maraka", tvrde moji izvori i dodaju da Špirić u svom djelovanju ima potpunu Dodikovu podršku.

SlobodanVaskovicBlog

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Beba

17.07.2014 19:04

Starac i jeste za penzije.Uzeo je koliko mu može biti za života njega i budućih potomaka. Sada je vrijeme povlačenja da ne bi završio u novoizgrađenom hotelu za lopove u Vojkovićima,gdje će mnogi od aktuelnih političata ako Bog da završiti.

ODGOVORITE
Name

mareska

17.07.2014 19:33

Tako je.SNSD je uzdrman iz temelja.Pukli su skroz.Savez za promjene je siguran pobjednik sledecih izbora.

ODGOVORITE
Name

DADO

17.07.2014 19:52

NIJE DODIK NIKOGA NAMAGARČIO-SAMO ONE KOJI SU ZASLUŽILI-NEMOJTE KALJATI BUDUĆEG PREDSJEDNIKA

ODGOVORITE
Name

bond 007

17.07.2014 20:45

Nije drugo nista bolje ni zasluzio. Niti odmaze, niti pomaze. Cuti, mulja, nista nije uradio za Srpsku i njene gradjane.

ODGOVORITE
Name

PREDO

17.07.2014 23:55

JA SAM PROTIVNIK VLASTI ALI SAM ČUO DA JE RADMANOVIĆ JAKO PPRISTOJAN ČOVJEK

ODGOVORITE
Name

Ja

18.07.2014 07:24

Radmanovic fin covjek? Udbasev sin, kokuz bio prije rata, ljubio dupe za cugu. Bezkarakterni ljigavac. Da nije bilo Kopanje davno bi on opet bio kokuz! A nakrao se brale da ni sam ne zna....

ODGOVORITE
Name

Ja

18.07.2014 07:27

Predo, ili bolje Prdicu, pa naravno da ti je dobar, da njega ne bi tebi bi davno zatvorili tvoju kafanu...

ODGOVORITE
Name

Veki

18.07.2014 10:32

Ovo sve govori kakvi su ljudi na vlasti. Sa ovakvim ljudima nek nam je Bog na pomoći, ali valjda će i njima jednog dana doći kraj...

ODGOVORITE